Θύμα απάτης πολύ γνωστός επιχειρηματίας!

Newsroom
Newsroom

Οι επιτήδειοι μέσω τηλεφώνου κατάφεραν να του υποκλέψουν τραπεζικούς κωδικούς

Με τον γνωστό - τηλεφωνικό - τρόπο προσπάθησαν, κι εν μέρει πέτυχαν να εξαπατήσουν τη Δευτέρα, πολύ γνωστό επιχειρηματία του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, τον οποίο προφανώς έπιασαν εξαπίνης και κατόρθωσαν να του αποσπάσουν ένα σημαντικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, άγνωστος τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και προσποιήθηκε πως εκπροσωπεί κάποιον φορέα με τον οποίο πράγματι είχε ανοικτή συναλλαγή ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Ο άγνωστος του ζήτησε να συμπληρώσει ένα link προκειμένου να του επιστραφούν χρήματα πίσω στο λογαριασμό του.

Εκείνος ανυποψίαστος αρχικά έστειλε τα στοιχεία και τους κωδικούς του αλλά στην πορεία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά, ωστόσο αν και σχετικά έγκαιρα αντέδρασε φαίνεται πως κατάφερε να περιορίσει τη μέγεθος της ζημιάς, μολονότι οι απατεώνες πρόλαβαν και απέσπασαν μέρος των χρημάτων που υπήρχαν στους λογαριασμούς του!

Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα κινηθεί με μηνυτήρια αναφορά κατά του αγνώστου που τον εξαπάτησε ενώ γίνεται κατανοητό πόσο εύκολο είναι τελικά ακόμα και άνθρωποι που κινούνται χρόνια στην αγορά και θα έπρεπε να είναι υποψιασμένοι να πέσουν θύματα απάτης !

Φωτογραφία από image_hit via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ