Τι συναντούν τα συνεργεία που ανακατασκευάζουν τις τουαλέτες στην Πλατεία 1866

Τι συναντούν τα συνεργεία που ανακατασκευάζουν τις τουαλέτες στην Πλατεία 1866

Κάθε άλλο παρά… υπερβολική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αναφορά του αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου, Μιχάλη Τσουπάκη, κατά την διάρκεια της ενημερωτικής συνεδρίασης με τα μέλη της Δ.Κ. Χανίων, για τα όσα έχουν αντικρίσει μέσα στις δημοτικές τουαλέτες της Πλατείας 1866 τα συνεργεία που κάνουν την ανακαρτασκευή τους.

Όπως είπε ο κ. Τσουπάκης στην ενημέρωση που έκανε προς τα μέλη της Κοινότητας, χρειάστηκε να κληθεί να παρέμβει η αστυνομία, προκειμένου να απομακρυνθούν από τις τουαλέτες της Πλατείας 1866 διάφορα άτομα που εισέρχονταν σε αυτές κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, αγνοώντας την παρουσία των εργατών του συνεργείου.

“Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συνάντησαν τα συνεργεία που κάνουν την ανακατασκευή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκαναν τα άτομα που συχνάζουν στην πλατεία, παρουσία των συνεργείων. Κρίθηκε επιβεβλημένο να κληθεί η αστυνομία, γιατί δεν μπορούσαν να προχωρήσουν οι εργασίες και υπήρχε φόβος στους εργάτες”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσουπάκης, ενώ τέθηκε σαφώς και το ζήτημα της προστασίας των νέων τουαλετών από όποιον πλειοδοτήσει στον επικείμενο διαγωνισμό.

Το Parakritika.gr ήρθε σε επαφή με ορισμένους από τους εργάτες στις δημοτικές τουαλέτες, οι οποίοι, όχι απλά επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του κ. Τσουπάκη, αλλά χαρακτήρισαν ως… “εφιάλτη” την καθημερινή τους εργασία, ειδικά στην Πλατεία 1866.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, βρέθηκε αριθμός από σύριγγες σε διάφορα σημεία, ενώ άτομα που συχνάζουν στην πλατεία, τους αγνοούν και προχωρούν σε έκνομες πράξεις, μπροστά στα μάτια τους.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ