Την καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει η Πανσπουδαστική στο ΕΛΜΕΠΑ Χανίων

Newsroom
Newsroom

Οι φοιτητές ζητούν από τη διοίκηση του ιδρύματος να πάρει θέση δημόσια

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική παράταξη της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. στο ΕΛΜΕΠΑ Χανίων. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Η Πανσπουδαστική Κ.Σ. καταγγέλλει την καταστροφή και εξαφάνιση συνδικαλιστικού υλικού και αφισών από το ΕΛΜΕΠΑ Χανίων. Απαιτούμε εδώ και τώρα από την διοίκηση του ΕΛΜΕΠΑ Χανίων να πάρει δημόσια θέση για τις επανειλημμένες προκλήσεις και απειλές που έχει εκφράσει υπάλληλος του ιδρύματος και έχει προβεί στο παρελθόν σε καταστροφή υλικού της Πανσπουδαστικής στο ίδρυμα.

Έχει ευθύνη η διοίκηση του ΕΛΜΕΠΑ, διότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος και διάφοροι άλλοι καλοθελητές καταστρέφουν διαρκώς συνδικαλιστικά υλικά, εμποδίζοντας την ελεύθερη διάδοση ιδεών μέσα στο Πανεπιστήμιο. Η διακίνηση των ιδεών και η πολιτική δράση, είναι αναφαίρετο δικαίωμα των φοιτητών, των εργαζομένων και όλου του λαού. Απαιτούμε από την διοίκηση του ΕΛΜΕΠΑ να πάρει δημόσια θέση για τα περιστατικά αυτά.

Να ενημερώσουμε επίσης την διοίκηση, για τα αληθινά προβλήματα του ΕΛΜΕΠΑ Χανίων και τα αληθινά άγχη που αντιμετωπίζει ένας φοιτητής τους σήμερα: Τα επαγγελματικά δικαιώματα στο ΕΛΜΕΠΑ είναι 6 χρόνια είναι στον αέρα, δεν υπάρχει μειωμένη κάρτα μεταφορών για το αστικό ΚΤΕΛ ούτε και φοιτητικές εστίες για τους φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ Χανίων, ενώ υπάρχει τεράστια έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού και εργαστηριακού εξοπλισμού για το ίδρυμά μας. Είναι προφανές, ότι αυτοί που καταστρέφουν συνδικαλιστικά υλικά, θέλουν να εξαφανίσουν την φωνή που όλο το προηγούμενο διάστημα μπήκε μπροστά στους αγώνες για όλα αυτά τα προβλήματα. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους φοιτητές να στείλουν ηχηρό μήνυμα απέναντι στις πολιτικές που έχουν οδηγήσει το Πανεπιστήμιό μας
σε αυτήν την κατάσταση, να μαυρίσουν την κυβερνητική νεολαία της
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που είναι ο επίσημος εκφραστής των πολιτικών αυτών στα
αμφιθέατρά μας, και στις 22 του Μάη να στηρίξουν μαζικά το ψηφοδέλτιο
της Πανσπουδαστικής Κ.Σ.!"

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ