Την Τρίτη οι απολογίες για την υπόθεση της ναρκω-νταλίκας

Την Τρίτη οι απολογίες για την υπόθεση της ναρκω-νταλίκας

Ενώπιον ανακριτή οι συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 46χρονη γυναίκα

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και πήραν οι τέσσερις - από τους συνολικά 7 - συλληφθέντες για την υπόθεση της μεταφοράς και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. 
Η 46χρονη γυναίκα που έχει επίσης συλληφθεί για την υπόθεση απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. 

Όπως πρώτο έγραψε το cretalive, οι διωκτικές αρχές οδηγήθηκαν στην εξάρθρωση του κυκλώματος μεταφοράς και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών από την Ολλανδία, μετά την κατάλληλη αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 7 άτομα, έξι άνδρες και μια γυναίκα. Ένας 71χρονος επιχειρηματίας και ο 50χρονος γιος του, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των διεθνών μεταφορών, η 46χρονη σύζυγος του γιου, ένας 50χρονος αυτοκινητιστής, δύο Αλβανοί ηλικίας 44 και 46 ετών, αντίστοιχα, και ένας ακόμα 40χρονος Ηρακλειώτης, ο ρόλος του οποίου ελέγχεται για το κατά πόσο είχε γνώση της μεταφοράς των ναρκωτικών.

Το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν οι τέσσερις άντρες οι οποίοι θα απολογηθούν την Τρίτη οπότε είναι προγραμματισμένο να απολογηθούν και οι δύο Αλβανοί.  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ