"Τολμάμε μαζί": Δεύτερη ημέρα περιοδείας για τον Γρηγόρη Νικολιδάκη

Newsroom
Newsroom

Επισκέφθηκε τα χωριά του δήμου Φαιστού και μίλησε στους δημότες κάνοντας τον απολογισμό της θητείας του

Η πρώτη επίσκεψη έγινε νωρίς το απόγευμα στο χωριό Κλήμα, ακολούθησε επίσκεψη στο Λαγολιό, μετά στο χωριό Κισσοί, στον Καλοχωραφίτη, ενώ η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο χωριό Σκούρβουλα!

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης, με την συνοδεία του, περιηγήθηκε στα γραφικά χωριά του Δήμου Φαιστού, τα οποία είχαν ετοιμάσει ιδιαίτερη υποδοχή με παραδοσιακά γλυκά, κεράσματα και φυσικά τσικουδιά!

Νικολιδάκης περιοδεία

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να χαιρετήσει τον Γρηγόρη Νικολιδάκη, και να του εκφράσει την ένθερμη υποστήριξή του στις επερχόμενες εκλογές.

Στις συγκεντρώσεις, ο δήμαρχος μίλησε για τα επιτεύγματα της θητείας του και για τα σχέδιά του για το μέλλον της περιοχής. Ο κόσμος τον χειροκροτούσε θερμά και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει την καλή δουλειά.

Ο Δήμαρχος συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου, δήλωσε: "Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη που μου δείχνετε. Είναι τιμή μου να είμαι Δήμαρχος του Δήμου Φαιστού"

Νικολιδάκης περιοδεία

Οι συγκεντρώσεις ήταν μια σημαντική στιγμή για τον δήμαρχο, καθώς έδειξαν ότι έχει την υποστήριξη του κόσμου για να συνεχίσει να κυβερνά την πόλη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ