Τον Γιάννη Ταταράκη για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου

Τον Γιάννη Ταταράκη για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου
Newsroom
Newsroom

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Γιάννη Ταταράκη που γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τον Δήμο Αγίου Βασιλείου ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

"Αξιολογώντας θετικά την εμπειρία της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη δημοτική αρχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου  και λαμβάνοντας  υπόψη τις επικαιροποιημένες   προγραμματικές  δεσμεύσεις και το πλαίσιο συμφωνίας που ενέκρινε  η Οργάνωση Μελών Αγίου Βασιλείου,   η ΝΕ Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  δηλώνει τη στήριξη της  στον ανεξάρτητο υπερκομματικό συνδυασμό για το Δήμο Αγίου Βασιλείου «Κοινή Πορεία για το Μέλλον» με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο κ. Γιάννη Ταταράκη.

Τα δείγματα γραφής της δημοτικής αρχής και η ειλικρινής συνεργασία της με τους ανθρώπους  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου , αποτελεί εχέγγυο αξιοπιστίας και συστράτευσης για μια νέα παραγωγική θητεία με επίκεντρο τις ανάγκες των δημοτών, την προστασία του περιβάλλοντος ,  την κοινωνική συνοχή , τη βιώσιμη ανάπτυξη  της περιοχής , τη  δημοκρατική διακυβέρνηση και δημόσια λογοδοσία".      

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ