Το Τορόντο ... περιμένει τον μικρό Εμμανουήλ!

Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη

Βραβείων συλλέκτης ο 6χρονος - Βγήκε πρώτος στην κατηγορία των νέων μουσικών 5-6 ετών, σε διεθνή διαγωνισμό

Της Κατερίνας Παντινάκη

Ανήμερα της γιορτής του "έφτασαν" τα καλά νέα για τον μικρό Εμμανουήλ Κουτσάκη, ο οποίος πριν προλάβει να πάρει το δώρο του από τους γονείς του, τούς έκανε εκείνος δώρο ... μια ακόμη επιτυχία του!

Μετά την πρωτιά του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, ο μικρός Εμμανουήλ δοκίμασε τον εαυτό του στον Παγκόσμιο Μουσικό Διαγωνισμό "Rocky Mountain", στον οποίο και πάλι ... σάρωσε! Ο 6χρονος "τερμάτισε" πρώτος στην κατηγορία των νέων μουσικών 5-6 ετών, στο πιάνο, αφού έστειλε (ανεπεξέργαστο φυσικά) βίντεο με τη συμμετοχή του.

Εμμανουήλ Κουτσάκης

"Πέρασε πρώτος στην κατηγορία του, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από 23 χώρες" - λέει ο υπερήφανος πατέρας, Βαγγέλης Κουτσάκης, ενώ όλη η οικογένεια περιμένει πώς και πώς να περάσει η λαίλαπα της πανδημίας ... για έναν ακόμη λόγο: για να ταξιδέψουν στο Τορόντο, όπου ο Εμμανουήλ θα παίξει πιάνο στο, εκεί, Μέγαρο Μουσικής.

Ο Εμμανουήλ στέλνει και το δικό του εορταστικό μήνυμα - μουσικό αλλά και λεκτικό - τόσο προς τα παιδιά όσο και προς τον ... Άγιο Βασίλη, τον οποίο παρακαλεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα των παιδιών! 

 

Δείτε επίσης:

Σαν πιανίστας με "προϋπηρεσία", ο 6χρονος Εμμανουήλ!

Ο ταλαντούχος Εμμανουήλ συνεχίζει να μας εκπλήσσει

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ