Τραγωδία στη Γαύδο: Με τρώνε οι τύψεις, λέει ο 40χρονος - Τί υποστηρίζει η οικογένεια

Τραγωδία στη Γαύδο: Με τρώνε οι τύψεις, λέει ο 40χρονος - Τί υποστηρίζει η οικογένεια

Νέες δηλώσεις του 40χρονου μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο 40χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδήγησε στο θάνατο την 28χρονη Κορίνα Λαβράνου στη Γαύδο. Οι νέες δηλώσεις του 40χρονου έρχονται λίγο μετά τα όσα είπε ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια της άτυχης 28χρονης, ότι δηλαδή η δευτέρα ήταν κουμπωμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε "με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός". 

Μιλώντας στο Mega ο 40χρονος επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο και πως αυτό ήταν σταματημένο. Μάλιστα όπως λέει τα καθίσματα ήταν ριγμένα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα. Ακόμη υποστήριξε πως την ώρα που το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό τότε τα σώματά τους όπως έφυγαν από τα καθίσματα θα μπορούσαν να είχαν βάλει την ταχύτητα.

«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα έφτανα τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα. Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες.

Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούν όπως ότι δεν είμαι σε κίνηση. Όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται. Τραβηγμένα ήταν πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο.Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός», επεσήμανε ο 40χρονος άνδρας.

Δικηγόρος οικογένειας: πιθανή υπαιτιότητα του οδηγού και αδιαφορία υπευθύνων 

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα.

«Δεν θέλω να σπιλώσω κανένα. Δεν υπονοοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάποιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων, ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να πουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό.»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η πιθανή υπαιτιότητα του οδηγού είναι το ένα σκέλος αλλά το άλλο είναι η αδιαφορία των υπευθύνων που στοίχισε τη ζωή της Κορίνας.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: 

Τροχαίο στη Γαύδο: “Ζήτημα ποινικών – αστικών ευθυνών εγείρουν οι καθυστερήσεις στην αεροδιακομιδή”

Τραγωδία στη Γαύδο: Τα "γυρίζει" ο 40χρονος

"Μοιραία η καθυστέρηση για την Κορίνα" λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ