Τζόκερ: Στα Μάλια παίχτηκε το τυχερό δελτίο με το 5αρι των 50.000 ευρώ

Τζόκερ: Στα Μάλια παίχτηκε το τυχερό δελτίο με το 5αρι των 50.000 ευρώ

Πάνω από 3,3 εκατ. ευρώ μοιράζει η σημερινή κλήρωση

Τουλάχιστον 3,3 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία αναμένεται να μοιράσει σήμερα το μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ στην αποψινή του κλήρωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην κλήρωση της Τρίτης σημειώθηκε το δέκατο συνεχόμενο τζακ ποτ, όμως, ένας τυχερός παίκτης κέρδισε το ποσό των 50.002,57 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία.

Το δελτίο είχε παιχτεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Χριστόδουλου Χερσονιωτάκη στα Μάλια του Δήμου Χερσονήσου. «Είναι η δεύτερη μεγάλη επιτυχία που έχουμε στο κατάστημά μας από το 2004 που ανοίξαμε για πρώτη φορά. Πριν από περίπου 5 χρόνια είχαμε άλλον ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ που είχε χαρίσει 77.000 ευρώ σε έναν πελάτη μας», επισημαίνει ο κ. Χερσονιωτάκης.

Το κατάστημα του κ. Χερσονιωτάκη βρίσκεται σε μια από τις διασημότερες τουριστικές περιοχές της χώρας. «Την καλοκαιρινή περίοδο η κίνηση στο κατάστημά μας είναι αυξημένη. Έχουμε και πολλούς τουρίστες από Αγγλία, Ισραήλ και Γαλλία που δοκιμάζουν την τύχη τους στο ΣΚΡΑΤΣ», τονίζει ο κ. Χερσονιωτάκης.

Η κατάθεση δελτίων για την αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιείται μέχρι τις 21:30 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, καθώς και στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ