Ξεδιψάστε Κρητικά

Ξεδιψάστε Κρητικά

Οι κρητικές επιχειρήσεις έχουν ξεχωρίσει και στον τομέα αυτό καθιστώντας την παρουσία τους παραπάνω από δυναμική τόσο εντός όσο και εκτός Κρήτης.

Αναψυκτικά, χυμοί και ανθρακούχα νερά έχουν την τιμητική τους όλο τον χρόνο ανεξάρτητα από τον καιρό καθώς ξεδιψούν, είναι από τα πλέον ιδανικά συνοδευτικά για τα snacks των παιδιών στο σχολείο και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για τα πιο γευστικά cocktails!

Για ακόμα μια φορά οι κρητικές επιχειρήσεις έχουν ξεχωρίσει και στον τομέα αυτό καθιστώντας την παρουσία τους παραπάνω από δυναμική τόσο εντός όσο και εκτός Κρήτης. Οι κρητικές εταιρείες αναψυκτικών, χυμών και ανθρακούχων νερών παράγουν προϊόντα άριστης ποιότητας που συνεχώς αποσπούν θετικές εντυπώσεις και σχόλια, λαμβάνουν διακρίσεις και έρχονται πρώτα στην προτίμηση των καταναλωτών. 

Με βάση τα παραπάνω και όντας πάντα στο πλευρό των τοπικών επιχειρήσεων, η γνωστή αλυσίδα super markets Χαλκιαδάκης προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αναψυκτικά, χυμούς και ανθρακούχα νερά Κρητικών εταιρειών στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Askofruit 

Mια εταιρεία που ξεκίνησε το 2015 από τους Βώρους Ηρακλείου, σε μια από τις πιο εύφορες περιοχές της Κρήτης και ασχολείται με τα προϊόντα που έχουν ως βάση τους το ρόδι. Η εταιρεία καλλιεργεί με απόλυτα βιολογικό τρόπο τα δικά της δέντρα και έχοντας ως στόχο να διατηρούν πάντα τις ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες του ροδιού παράγει εξαιρετικής ποιότητας φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού και άλλα προϊόντα με πλούσια αντιοξειδωτική δράση και θρεπτικά συστατικά.  

ΒΙΟΧΥΜ- CRETA FRESH

Από το 1956 η ΒΙΟΧΥΜ παράγει άριστης ποιότητας χυμούς από φρέσκα κρητικά εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια και γκρέιπ φρουτ. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μια νέα εποχή από το 2014 μέσω αναδιοργάνωσης, επενδύσεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και το επαναλανσάρισμα των αγαπημένων ζαχαρούχων χυμών ΒΙΟΧΥΜ και των φυσικών χυμών Creta Fresh.

Topolia Soft Drinks 

Η εταιρεία αναψυκτικών “Τοπόλια” εδρεύει στο ομώνυμο χωριό και των Χανίων και λειτουργεί από το 1956. προσφέροντας δροσερά και γευστικά αναψυκτικά. Έχοντας ως αρχές την ποιότητα και την καινοτομία η “Τοπόλιᔨσυνεχίζει να προσφέρει δροσερά και γευστικά αναψυκτικά που έχουν κερδίσει την προτίμηση μικρών και μεγάλων. 

Γεράνι Α.Ε. 

Έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και λειτουργώντας από το 1928 η εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών “ΓΕΡΑΝΙ Α.Ε.”  συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας αναψυκτικά.  Εδώ και τρεις γενιές, η οικογενειακή επιχείρηση έχει περάσει σε σημαντικές αναβαθμίσεις όπως την μεταφορά του εργοστασίου σε ιδιόκτητο χώρο 8 στρεμμάτων, στην έξοδο της πόλης προς το λιμάνι της Σούδας, τον εκσυγχρονισμό από πλευράς τεχνολογίας διαθέτοντας τον τελευταίο μηχανολογικό εξοπλισμών και την ταυτόχρονη τήρηση όλων των προδιαγραφών. Μέσω της διανομής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα αλλά και τις εξαγωγές στις οποίες προχωράει σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία η εταιρεία έχει κάνει σημαντικά βήματα και είναι από τις πρώτες στις προτιμήσεις των καταναλωτών. 

Ζαργιανάκη 

Τα αναψυκτικά Ζαργιανάκη τροφοδοτούν όλο το νησί της Κρήτης καθώς και ένα μεγάλο μέρος των Δωδεκανήσων διαγράφοντας μια σταθερή πορεία ανάπτυξης σε πανελλαδικό επίπεδο. Όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας: “Μια κρυφή συνταγή, άριστη ποιότητα νερού και πολύ μεράκι συντελούν στο μύθο που συνοδεύει τα προϊόντα μας εδώ και 3 γενιές και καθιστούν τα προϊόντα Ζαργιανάκη μοναδικά”. 

Ανθρακούχο νερό Zaro’s

Η εταιρεία Zaro’s είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Με έτος ίδρυσης το 1980 και έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα Taste Awards για το 2019 όπως και τον τίτλου του “Καλύτερου Εμφιαλωμένου Νερού στον Κόσμο” στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting για το 2017, η εταιρεία δεν σταματάει να εξελίσσεται. Το ανθρακούχο νερό Ζαρός είναι ένα φυσικό και δροσερό ρόφημα που προσφέρει απόλαυση χωρίς ενοχές με τη μέγιστη καθαρή αίσθηση ενώ διατίθεται και σε δύο υπέροχες γεύσεις! Τα flavor waters συνδυάζουν το βραβευμένο ανθρακούχο νερό ZARO’S με φυσικές γεύσεις και δίνουν τους συνδυασμούς Λεμόνι και Lime και Μανταρίνι- Πορτοκάλι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και γλυκαντικών και με πλήρη απουσία θερμίδων. 

Αναψυκτικά

Φήμη

Με μια ιστορία που μετράει περισσότερα από 85 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Βασίλη Ζηδιανάκη έχει εξελιχθεί από μια μικρή οικοτεχνία σε μια πολλά υποσχόμενη βιοτεχνία. Οι χυμοί και τα αναψυκτικά “Φήμη” φτιάχνονται από το 1925 μέχρι σήμερα στις Αγίες Παρασκιές στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μια πλήρως εκσυγχρονισμένη μονάδα παραγωγής η οποία διατηρεί τον οικογενειακό χαρακτήρα με τον οποίο ξεκίνησε. 

Ρογδάκι 

Ο 100% βιολογικός χυμός ροδιού Ρογδάκι παράγεται από την οικογένεια Μανιουδάκη με αγνά ποιοτικά προϊόντα στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Εκεί καλλιεργούνται τα  βιολογικά γλυκά ρόδια, τα οποία διατίθενται στην αγορά νωπά ή φρεσκοστυμμένα ως κατεψυγμένος χυμός, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών, νερού, ζάχαρης ή κάποιου άλλου πρόσθετου.

Κρητικά Αναψυκτικά Αρκάδι

Η εταιρεία αναψυκτικών Αρκάδι έχοντας ένα βαρύ όνομα και μια παραδοσιακή καταγωγή είναι γνωστά για τη μοναδική τους γεύση. Το Μπυράλ, η πορτοκαλάδα, η γκαζόζα, η λεμονάδα, η σόδα και άλλες γεύσεις φτιαγμένες με τον ιδιαίτερο Ρεθυμνιώτικο τρόπο είναι από τα πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Επίσης, παράγει την χαρακτηριστική και παραδοσιακή Σουμάδα για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις σας. Η εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1951 δεν σταματάει να εξελίσσεται και να κάνει βήματα εξέλιξης προχωρώντας και στην παραγωγή νέων προϊόντων.

Samaria

Η Εταιρεία Ανάπτυξης Αποκόρωνα άρχισε να λειτουργεί το 1980 εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας το νερό Samaria από τις πηγές Στύλου στα Χανιά της Κρήτης. Το ανθρακούχο νερό SAMARIA, που επίσης παράγεται από την εταιρεία, είναι ένα ελαφρύ και χωνευτικό ανθρακούχο νερό που μπορεί να συνοδεύσει τα γεύματά σας με ιδανικό τρόπο. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με λεμόνι αλλά και αναμεμειγμένο με φυσικούς χυμούς με τους οποίους η δροσιά αλλά και το άρωμά του δένει τέλεια με τη γεύση. 

Τεμένια 

Έχοντας ως βάση το ιαματικό νερό του Χωριού Τεμένια και χυμούς από διαλεχτά φρούτα και φυσικά υλικά προερχόμενα από ντόπιους παραγωγούς, τα αναψυκτικά Τεμένια παράγονται από το 1954. Ξεκινώντας ως μικρή μονάδα παραγωγής, τα αναψυκτικά Τεμένια σήμερα έχουν εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη και ανταγωνιστική επιχείρηση που εξακολουθεί να παράγει ιδιαίτερα γευστικά αναψυκτικά καθώς και ανθρακούχα νερά και να τα διαθέτει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αναψυκτικά Φλωράλ

Τα αναψυκτικά Φλωράλ ξεκίνησαν να παράγονται το 1957 από τους Δημήτρη και Ελένη Φιορέντζη, πιο συγκεκριμένα η κανελλάδα και η σουμάδα ήταν οι γεύσεις με τις οποίες άρχισε η παραγωγή μέχρι που το 1967 ξεκίνησε και η παραγωγή των υπόλοιπων αναψυκτικών, όπως η πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, σόδα και ο χυμός πορτοκάλι. Η Φλωράλ έχει σαν βάση την ποιότητα των προϊόντων της. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικοί κρητικοί χυμοί και με βάση τις συνταγές της εταιρείας η γεύση τους παραμένει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ