Ξέφρενη πορεία ΙΧ - Βομβαρδισμένο τοπίο η επιχείρηση

Παρέσυρε στο πέρασμά του, ότι βρέθηκε μπροστά του…

Με βορβαδισμένο τοπίο έμοιαζε σήμερα η επιχείρηση - πλυντήριο αυτοκινήτων στις Μοίρες όταν για άγνωστους λόγους αυτοκίνητο Ι.Χ. ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με δύναμη πάνω στην σιδερένια περίφραξη της επιχείρησης παίρνοντας "σβάρνα" ότι βρήκε μπροστά του.

Ο ιδιοκτήτης που ειδοποιήθηκε αμέσως μετά το συμβάν( που έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες ) δεν πίστευε στα μάτια του απ αυτό που έβλεπε. Κάγκελα και οικοδομικά υλικά σκόρπια παντού, πόρτες κατεστραμμένες, τζαμαρίες σπασμένες κ.α υλικές ζημιές.

Τυχερός ωστόσο στάθηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που αν και καταστράφηκε ολοσχερώς αυτός δεν έπαθε τίποτα.

Στο σημείο έφτασε κι η αστυνομία ενώ ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να συμμαζέψει ότι μπορεί για να λειτουργήσει και πάλι την επιχείρηση του.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση