Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου για τους ενήλικες του ΚΔΒΜ Κισσάμου

Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου για τους ενήλικες του ΚΔΒΜ Κισσάμου
Newsroom
Newsroom

Οι εγγραφές για τους ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και  στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κισσάμου, συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Κισσάμου που ολοκλήρωσαν το τμήμα τηλεκπαίδευσης «Ελληνικό Αλφαβητικό», μαζί με τους εκπαιδευόμενους του παραρτήματος Κισσάμου του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου. 

Η δράση οργανώθηκε με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού και υπεύθυνης του παραρτήματος του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κισσάμου κ. Ανδρομάχης Χουρδάκη σε συνεργασία  με το Κέντρο Κοινότητας και το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Κισσάμου, σε μια προσπάθεια  αλληλοεπίδρασης των συμμετεχόντων στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων και γνωριμίας με την τοπική ιστορία.
 

κισσαμος

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Ευχαριστούμε θερμά την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων που επέτρεψε να υλοποιηθεί η επίσκεψη στο Μουσείο, απογευματινή ώρα, και ιδιαιτέρως τον κ. Μουντάκη Γιώργο και τον κ. Θεοδωρογλάκη Μιχάλη που εκτός ωραρίου φρόντισαν για το άνοιγμα του χώρου και μας υποδέχτηκαν. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον αρχαιολόγο κ. Πατεράκη Νεκτάριο που προσφέρθηκε και ανέλαβε την ξενάγηση των εκπαιδευομένων στο χώρο. 

Με αφορμή την πολύ ωραία συνάντηση των ενηλίκων εκπαιδευομένων σε αυτή την εκπαιδευτική δράση, υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τους ενήλικες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα Προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και  στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κισσάμου, συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους".Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ