Υγειονομικό υλικό από την ΕΛΜΕ Χανίων στους γιατρούς του Νοσοκομείου Χανίων

Υγειονομικό υλικό από την ΕΛΜΕ Χανίων στους γιατρούς του Νοσοκομείου Χανίων

Σε μια συμβολική κίνηση, σήμερα στη 1 το μεσημέρι, η ΕΛΜΕ Χανίων, σε συνεννόηση με την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων θα παραδώσει  υγειονομικό υλικό στους γιατρούς και υγειονομικούς του νοσοκομείου Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η συμβολική αυτή κίνηση γίνεται για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας που η κυβέρνηση στέλνει σε μια μεγάλη μάχη χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας και με κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους.

Δεν χειροκροτούμε υποκριτικά μαζί μ’ εκείνους που, ενώ έπληξαν με την πολιτική τους τη δημόσια υγεία, καλούν τώρα σε χειροκροτήματα. Παλεύουμε μαζί τους για μόνιμους μαζικούς διορισμούς γιατρών και λοιπού προσωπικού, για επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας ώστε ν’ αντιμετωπιστεί η πανδημία, για γενναία αύξηση της χρηματοδότησης, για δημόσια και δωρεάν υγεία.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων ενάντια στις πολιτικές των περικοπών και της ιδιωτικοποίησης, που διαχρονικά εφαρμόστηκαν, και σήμερα αποδεικνύονται επικίνδυνες για την υγεία και τη ζωή όλων μας.

Είναι υποχρέωση μας απέναντι στον εργαζόμενο λαό να μην σταματάμε, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, να παλεύουμε για δημόσια και δωρεά υγεία και παιδεία»

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ