Υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη "Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού"

Υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη "Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού"
Newsroom
Newsroom

Το ΠΜΣ προσφέρεται από το τμήμα από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 και γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία και αναγνώριση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού από το  Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Το τμήμα είναι το  μοναδικό στην Κρήτη που προσφέρει Εκπαίδευση στον Τουρισμό Πανεπιστημιακού Επιπέδου.

Το ΠΜΣ προσφέρεται από το τμήμα από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 και γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία και αναγνώριση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
 

Η δημιουργία του Π.Μ.Σ. “Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού” βασίζεται:

  • στην ζήτηση των τουριστικών επιχειρήσεων για στελέχωση με εργαζομένους εκπαιδευμένους στις σύγχρονες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας και 
  • στην ανάγκη των ιδίων των εργαζομένων/αυτοαπασχολούμενων στον τουρισμό για την απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστική τους ικανότητα.

 

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και συναφών αντικειμένων Τριτοβάθμιων Σχολών της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι μη συναφών τμημάτων, που διαθέτουν τουλάχιστον δύο έτη συναφούς επαγγελματικής προϋπηρεσίας. 

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο. Η διδασκαλία των μαθημάτων διεξάγεται κατά την περίοδο Νοέμβριος – Φεβρουάριος κάθε ακαδημαϊκού έτους και οι εξετάσεις λαμβάνουν χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Τα μαθήματα είναι τρίωρα και διδάσκονται απογευματινές ώρες (εκτός Σαββατοκύριακου). Παράλληλα δίνεται και η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης.

 

Το ΠΜΣ έχει χρονική διάρκεια τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων. Κατά την διάρκεια των δύο πρώτων εξ αυτών, οι φοιτητές παρακολουθούν οκτώ (8) υποχρεωτικά μαθήματα, ενώ στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται η μεταπτυχιακή εργασία. Υπάρχει η δυνατότητα σε αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών να επιλέξουν μερική φοίτηση. Ο μέγιστος αριθμός εισακτέων ανέρχεται στους 35.

 

Στο πρόγραμμα προβλέπονται τέλη φοίτησης που ανέρχονται στα 3.300€.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού MSc.

Αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά
από 10 Μάϊου 2022 έως και 31 Αυγούστου 2022.
 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την αίτηση.

 

Πληροφορίες από τη Γραμματεία του Τμήματος δίνονται στα τηλέφωνα: 

2810 379670 ή με email στη διεύθυνση master-tourism@hmu.gr

 

Ταχυδρομική διεύθυνση: 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 

«Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού» 

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Ε.Δ.Ο) 

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) 

Σταυρωμένος, ΤΚ 71004, Ηράκλειο Κρήτης. 

Ιστοσελίδα ΠΜΣ:  https://master-in-tourism.hmu.gr/

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ