Ζητούν λεφτά και από διευθυντές σχολείων, δήθεν εκ μέρους του ΚΕΘΕΑ

Newsroom
Newsroom

Εξαπάτηση συμπολιτών μας στο όνομα του ΚΕΘΕΑ και του προβλήματος των εξαρτήσεων στα Χανιά

Για άλλη μια φορά βάζουν ... στο στόμα τους, το ΚΕΘΕΑ, απατεώνες που καταφέρνουν να αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους μεν, ευαισθητοποιημένους δε, συμπολίτες μας.

Τις τελευταίες ημέρες, το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη έχει δεχτεί καταγγελίες ανθρώπων για περιστατικά που σημειώνονται στα Χανιά - από Σούδα ως και Πλατανιά - με άτομα που επικαλούνται το ΚΕΘΕΑ αλλά και ονόματα στελεχών του και αποκομίζουν χρήματα για προσωπικό όφελος. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν προσεγγίσει και διευθυντές σχολείων και ισχυριζόμενοι ότι είναι μέλη του ΚΕΘΕΑ, ζητούν οικονομική ενίσχυση.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενημερώνει ότι κανένα από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ  δεν καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους ανεύρεσης χρημάτων και παρέχει όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν. 

Για το λόγο αυτό για ακόμα μία φορά εφιστά την προσοχή του κοινού, προκειμένου να μην πέφτει θύμα απάτης και εκμετάλλευσης. Όσοι πολίτες και φορείς είναι ευαισθητοποιημένοι και θα ήθελαν είτε να ενημερωθούν για τη λειτουργία του προγράμματος είτε να ενισχύσουν το έργο του μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω τηλ.: 2810 261026 και 2810 331002 (εσ.6)

κεθεα αριάδνη απάτη χανιά σχολεία χρήματα

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ