Ζητούν παράταση συμβάσεων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας

Newsroom
Newsroom

Η παραμονή του επικουρικού προσωπικού είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, λένε οι εργαζόμενοι

Την παράταση στις συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης ζητούν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επισημαίνοντας ότι η παραμονή τους στις υπηρεσίες του Κ.Κ.Π.Π.Κ είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία τους. 

Με επιστολή του ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, Χρήστος Ποντικάκης, στους συναρμόδιους υπουργούς επισημαίνει:

"Με την παρούσα επιστολή και λόγω της ιδιότητάς μου ως εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Κ., σας γνωστοποιώ την ανησυχία μου για τους συναδέλφους επικουρικούς υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί στα πλαίσια της υπ΄αριθ. ΣΟΧ 1/2021, υπ΄αριθ πρωτ. 136/9-2-2021 ανακοίνωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Την παράταση των παραπάνω πενήντα (50) συμβάσεων προσωπικού ΣΟΧ 1/2019 που λήγουν από 21 Μαΐου 2022 και που οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στα παραρτήματα μας, η παραμονή τους κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία τους.
 
Απευθύνομαι σε σας γιατί το θεωρώ χρέος μου προς τον φιλοξενούμενο πληθυσμό για την κάλυψη των αναγκών του και προς τους συναδέλφους που λήγουν τώρα οι συμβάσεις τους, εκφράζω το δίκαιο αίτημα για άμεση επίλυση από εσάς μέσω της παράτασης των συμβάσεων τους".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ