Ζητούν στάση του νέου ηλεκτροκίνητου mini bus στο "σταυρό"

Ζητούν στάση του νέου ηλεκτροκίνητου mini bus στο "σταυρό"

Επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων

Επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας, Γιάννη Αναστασάκη και τα μέλη της Επιτροπής Κυκλοφορίας απέστειλαν οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου. Στην επιστολή εκφράζεται η δυσαρέσκεια, από τη μία λόγω των καθυστερήσεων στην ανάπλαση του κέντρου, κι από την άλλη λόγω των συνεπειών της πανδημίας.

Ζητούν μάλιστα από το δήμο, στήριξη και με τη δημιουργία στάσης του νέου ηλεκτροκίνητου μίνι μπας, στο "σταυρό" της πόλης.

Η επιστολή

Εμείς οι Καταστηματάρχες και Επιχειρηματίες του Εμπορικού Ιστορικού Κέντρου Ηρακλείου έχουμε υποστεί μία πρωτοφανή και τεράστια οικονομική βλάβη τα τελευταία χρόνια, αρχικά με τις καθυστερησεις στην υλοποίηση του έργου ανάπλασης, με την απομάκρυνση των αστικών στάσεων και φυσικά τον τελευταίο χρόνο με την πανδημία. Ως επαγγελματίες θελουμε την στήριξη σας και σας παρακαλούμε να λάβετε υπ´οψιν σας, το πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας και συγκεκριμένα το Σταυρό (Δικαιοσύνης- 25ης Αυγούστου - 1821-´Ιδης) με τη δημιουργία ΣΤΑΣΗΣ του νέου ηλεκτροκίνητου mini bus που πρόκειται να ξεκινήσει τα νέα του δρομολόγια.

Εντάσσοντας μια ΣΤΑΣΗ στο Σταυρό της Πόλης μας (τα αυτοκίνητα ίδιου μεγέθους των προμηθευτών έχουν δείξει ότι δεν προκαλούν καμία επιβάρυνση), θα διευκολύνει όλους τους κατοίκους του Ηρακλείου, και κυρίως εκείνων που δυσκολεύονται λόγω κινητικών προβλημάτων ή μεγάλης ηλικίας να επισκεπτονται το εμπορικό Κέντρο, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο και που όμως στο παρελθόν αποτελούσε μια ευχάριστη για εκείνους ρουτίνα στη καθημερινότητα τους αλλά και μια ανάγκη κάλυψης των καταναλωτικών τους αναγκών.

Σαφέστατα θα εξυπηρετήσει και τους επισκέπτες μας στη βόλτα τους, αλλά και στη εύκολη προσβασιμότητα τους στα εμπορικά μας καταστήματα. Γνωρίζουμε ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, συζητείται η γενικότερη ρύθμιση κυκλοφοριακών ζητημάτων που αφορούν στο ιστορικό κέντρο. Ελπίζουμε λοιπόν και σας ζητούμε, την υποστήριξη του δικαίου αιτήματος μας και την άμεση υλοποίηση του.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά .

Οι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες του ιστορικού κέντρου

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ