Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το σχέδιο της Μυρσίνης για να εκδικηθεί τις αδελφές Σταμίρη και ο θλιμμένος Δούκας

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Το σχέδιο της Μυρσίνης για να εκδικηθεί τις αδελφές Σταμίρη και ο θλιμμένος Δούκας

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες". Νέο spoiler έρχεται να ρίξει... φως για τη στάση του Δούκα Σεβαστού απέναντι στην άφιξη του Ακύλα στο Διαφάνι. Πληγωμένος από τον θάνατο των αδελφών του, Μιλτιάδη και Ανέτ αλλά και από το γεγονός ότι τα παιδιά του τού γύρισαν την πλάτη ο Δούκας έχει φύγει από το Διαφάνι και βρίσκεται με την Μυρσίνη στη Λάρισα.


Η άφιξη του Ακύλα στο Διαφάνι ανατρέπει τα σχέδιά τους. Η Μυρσίνη βρίσκει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο μέσα από τον οποίο θα πάρει την εκδίκησή της και θα καταστρέψει τις αδελφές Σταμίρη. Ο Ακύλας και η Μυρσίνη θα έρθουν κοντά στα νέα επεισόδια. Έχοντας χάσει δύο αγαπημένους τους ανθρώπους, ο Ακύλας και η Μυρσίνη ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στις τρεις αδελφές, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για το θάνατο των δικών τους ανθρώπων. Ο Δούκας θα είναι βυθισμένος στην θλίψη, καθώς οι ενοχές για τον θάνατο των αδελφών του, τον έχει τσακίσει.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα ο Δούκας, καταρρακωμένος ψυχολογικά δέχεται την πρόταση του Μελέτη να πλησιάσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο αδίστακτος Ακύλας τον δελεάζει να δεχτεί τις προτάσεις του για να γίνει και πάλι ο άρχοντας του Κάμπου. Η Μυρσίνη και ο Ακύλας έρχονται κοντά και εκείνος αν και το γνωρίζει κρατάει μια στάση απόμακρη που δεν θυμίζει σε τίποτα τον Δούκα Σεβαστό που όλοι ξέρουμε.

 

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ