"Αρισμαρί και Βάρσαμο": Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία

"Αρισμαρί και Βάρσαμο": Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία

Η εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό φαγητό, με αναλλοίωτα και μοναδικά τα βασικά στοιχεία που ανέδειξαν την κρητική κουζίνα ως μοντέλο σε όλο τον κόσμο

Το εστιατόριο παραδοσιακή ταβέρνα Αρισμαρί και Βάρσαμο αποτελεί το όραμα του Ζαχαρία Κάββου στο χώρο της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας και εστίασης.
Ένα όραμα που τόλμησε να θέσει σε εφαρμογή μετά από μια 15ετη πετυχημένη, και γνωστή στους Ηρακλειώτες, πορεία στο χώρο της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας στην πόλη του Ηρακλείου.

Όραμα και στόχος του να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό φαγητό, επαναφέροντας στο προσκήνιο της επικαιρότητας τις κρητικές γεύσεις. Διατηρώντας αναλλοίωτα και μοναδικά τα βασικά στοιχεία που ανέδειξαν την κρητική κουζίνα ως μοντέλο σε όλο τον κόσμο και προσπαθώντας ταυτόχρονα να φέρουν στο πιάτο σας τις αυτούσιες γεύσεις της κρητικής παράδοσης.
Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ένας άνετος χώρος στο κέντρο του Ηρακλείου (Πλατεία Ιστορικού Μουσείου απέναντι από το παλιό Ξενία) ο οποίος υποστηρίζει τόσο το σκοπό της παραδοσιακής κουζίνας όσο και της ποιοτικής εξυπηρέτησης και άνετης παραμονής σας στον χώρο.

Η θέση του εστιατορίου ενδείκνυται τόσο για το χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι με άνετο χώρο στο εσωτερικό και τραπέζια στον εξωτερικό χώρο στην πλατεία.
Από το εστιατόριο "Αρισμαρί και Βάρσαμο" μπορείτε να έχετε θέα την θάλασσα κατά την διάρκεια του φαγητού σας. Κατόπιν μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην πανέμορφη παραλία και να απολαύσετε ένα κλασικό κρητικό ηλιοβασίλεμα.
 

Αρισμαρί & Βάρσαμο: Λυσιμάχου Καλοκαιρινού 10-Πλατεία Ιστορικού Μουσείου (απέναντι από το παλιό Ξενία)
Τηλ.κρατήσεων:6948750822 - (2810)300670.
Ανοιχτά καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.
Κλειστά Δευτέρα (για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο).
 

Κάββος Πεχινάκη

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ