Βάνα Μπάρμπα: Νέα δήλωση που θα συζητηθεί

Βάνα Μπάρμπα: Νέα δήλωση που θα συζητηθεί

“Μην με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν” απάντησε η Βάνα Μπάρμπα.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα περί φλυαρίας των γυναικών που συνδέεται με τις γυναικοκτονίες.

“Μην με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ. Δεν θέλω να κρίνω κανέναν” απάντησε η Βάνα Μπάρμπα.

“Ξέρετε ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε με το δάκτυλο ο ένας τον άλλον. Μη κρίνουμε για να μη κριθούμε και εμείς. Ας κοιτάξουμε να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον. Είναι άγρια τα πράγματα και δυστυχώς θα αγριέψουν περισσότερο. Υπάρχει οργή. Να κοιτάξουμε να κατανοήσουμε και να μην λέμε το κακό”, πρόσθεσε η ηθοποιός. “Δεν αντέχω να δω κάτι άλλο που θα πονέσει τη ψυχή μου. Θα ήθελα να μου δώσει κάτι χαρά”, ανέφερε.

Παρόμοια ήταν η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. “Είναι μια ανθρωποφαγία αυτό με τον Φιλιππίδη, έλεος”, σημείωσε.

“Θέλετε να συζητήσουμε για κάτι καλό; Να αρχίσουν οι ηθοποιοί να πληρώνονται από τις συνεντεύξεις τους. Ένα 30-40% να πηγαίνει στον ΣΕΗ για τα νέα παιδιά. Μέσα από την καταστροφή που ζούμε να γίνει κάτι καινούργιο. Πάμε να δούμε όλοι μαζί κάτι καλό που μπορεί να γίνει και όχι να κρίνει ο ένας τον άλλον. Πραγματικά θα δούμε άσχημες καταστάσεις” επεσήμανε η Βάνα Μπάρμπα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ