Βίκυ Βολιώτη: Μιλά για την επιθυμία του πατέρα της πριν φύγει από τη ζωή

Newsroom
Newsroom

«Είχε καταλάβει ότι εγώ θα κάνω θέατρο, αν και δεν του το είχα πει ποτέ» επισήμανε αρχκά σε δηλώσεις της η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε για το σημείωμα που έλαβε από τον πατέρα της, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιθυμία του πατέρα της, όσον αφορά τις σπουδές της.

Όπως είπε, εκείνος καταλάβει ότι η κόρη του θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και να γίνει ηθοποιός, παρόλο που δεν του το είχε πει η ίδια.

Η Βίκυ Βολιώτη είπε στην εκπομπή: «Ο πατέρας μου είχε χιούμορ. Επειδή τον έχασα νωρίς δεν τον γνώρισα τόσο καλά στο χιούμορ, γιατί όταν είσαι μικρός δεν έχεις κι αυτή τη σχέση με τους γονείς σου. Απ’ τους γονείς κρατάς πάντα αισθήσεις πιο πολύ, δεν είναι ότι θυμάμαι κάτι που μου είπε. Θυμάμαι όλη του την ύπαρξη. Μου είχε γράψει ένα σημειωματάκι. Λίγο πριν πεθάνει ήταν αυτό. Είχε καταλάβει ο πατέρας μου ότι εγώ θα κάνω θέατρο, αν και δεν είχα πει ποτέ ότι θα το κάνω αυτό σαν δουλειά. Εκείνος το είχε ψυχανεμιστεί. Μου έγραψε ένα σημειωματάκι, που το ‘χω ακόμα. Έγραφε “κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου αλλά μπες στο πανεπιστήμιο, για να έχεις ένα χαρτί και να είσαι σίγουρη”. Μου το έγραψε και του το έκανα. Μπήκα στην Πάντειο τότε».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ