Βρέθηκε το βαν με τον εξοπλισμό της παραγωγής της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

Newsroom
Newsroom

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες

Η άμεση έκκληση του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη για την κλοπή του βαν με τον εξοπλισμό της παραγωγής της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» φαίνεται ότι τρόμαξε τους δράστες, οι οποίοι μάλλον ενδιαφέρονταν περισσότερο για το όχημα, παρά για το περιεχόμενό του, το οποίο βρέθηκε!

Οι δράστες, που πιθανότατα είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν το βαν για την παράνομη διακίνηση μεταναστών, εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό στην περιοχή Κατράμιο, όπου βρέθηκε και εξετάστηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Παράλληλα, οι συντελεστές της σειράς έκαναν καταμέτρηση για να εξακριβώσουν αν και τι έλειπε από τα εξαρτήματα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός».

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης μελετούν προσεκτικά το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου στο πάρκινγκ του οποίου βρισκόταν το βαν, στο οποίο φαίνονται οι δράστες να βρίσκονται μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να κοιτούν προς την κατεύθυνση του οχήματος, το οποίο τελικά εκλάπη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Στις 03:30 το πρωί εκλάπη το μεγάλο φορτηγό μας με τα μηχανήματα όλα της παραγωγής. Είναι πολύ σοβαρό, για να μην πω καταστροφικό… Είναι πολύ μεγάλο πλήγμα. Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό, στο οποίο αναγράφεται στο εμπρός μέρος «Άγιος Εφραίμ» και στο πίσω μέρος «Καμπόσος Μεταφορές» και η πινακίδα του είναι ΝΧΑ1447», είχε αναφέρει ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να ειδοποιήσει τις Αρχές.

 

 

Δείτε επίσης:

Μανούσος Μανουσάκης: Θύμα κλοπής ο γνωστός σκηνοθέτης – Η δημόσια έκκλησή του
 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ