Δαδακαρίδης: "Έτσι φτιάξαμε τον χαρακτήρα του Λαΐνη"

Newsroom
Newsroom

«Όταν μου έδωσε το σενάριο του “Έτερος Εγώ” ο Σωτήρης Τσαφούλιας του είπα ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε» δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και μίλησε και για την επιτυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Το trailer της τρίτης σεζόν της πετυχημένης σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει και δίνει μια πρώτη γεύση στους θαυμαστές της.

«Πριν από το “Έτερος Εγώ” υπάρχει μία ταινία που λέγεται “Κοινός Παρονομαστής”. Υπήρχε ένα τηλεφώνημα πριν από όλα αυτά από τον Σωτήρη Τσαφούλια και μου είπε ότι δεν ξέρει εάν θα συνεργαστούμε αλλά σίγουρα θα γίνουμε φίλοι. Όταν μου έδωσε το σενάριο του “Έτερος Εγώ” του είπα ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Ξεκίνησε σιγά σιγά αυτός ο μικρός κήπος να γίνεται ένα δάσος.

Όλοι μας χαρήκαμε γιατί παίζουν τεράστιοι ηθοποιοί και έχει ο καθένας το κομμάτι του μέσα στη σειρά. Η πρώτη μορφή του ήρωά μου ήταν ένας δυναμικός τύπος και μετά σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε έναν αντί-ήρωα. Έτσι φτιάξαμε τον χαρακτήρα του Λαΐνη. Υπήρξε ένα θέμα και ζητήσαμε να τον ντύσουμε “μη φυσιολογικό”. Πιστεύουμε στη φιλία των γυναικών και αυτό ήταν το θέμα της πρώτης ταινίας» σημείωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ