Δανάη Μπάρκα για Ξιαρχό: Είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να κάνει το ίδιο πράγμα;

Δανάη Μπάρκα για Ξιαρχό: Είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να κάνει το ίδιο πράγμα;

«Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε», είπε η παρουσιάστρια

Η Δανάη Μπάρκα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στον Τάσο Ξιαρχό.

«Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα, δεν τον γνωρίζω. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ