«Δείχνει που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά» – Η Μαρία Αντωνά απαντά στις κατηγορίες Εμμανουήλ

«Δείχνει που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά» – Η Μαρία Αντωνά απαντά στις κατηγορίες Εμμανουήλ

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, απάντησε για άλλη μια φορά στα «καρφιά» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άρη Σοϊλεδη και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον τελευταίο να αφήνει ξανά υπόνοιες ότι ο ποδοσφαιριστής έχει σχέση με την Σοφιάννα .

Η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, απάντησε για άλλη μια φορά στα «καρφιά» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ρίχνοντας με τη σειρά της τα «βέλη» της:

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνο να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν. Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει» είπε η ίδια.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ