Δημήτρης Ήμελλος: Η δουλειά μας είναι δημόσια, αλλά η δημοσιότητα δεν είναι δουλειά μας

Δημήτρης Ήμελλος: Η δουλειά μας είναι δημόσια, αλλά η δημοσιότητα δεν είναι δουλειά μας

Τι αποκαλύπτει ο αστυνόμος του «Σασμού» για τον Μαθιό και τον Αντώνη- " 10 χρόνια πάω διακοπές στην Κρήτη, κάθε καλοκαίρι"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Δημήτρης Ήμελλος, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό για τον ρόλο του αστυνόμου «Αντώνη Φραγκιαδάκη», είπε για τον «Σασμό» και τον ρόλο του:

«Ο Μαθιός με τον Αντώνη είναι “αδέρφια”. Παρέμειναν πιστοί στην αγάπη της ζωής τους για χρόνια. Ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον, απλώς οι επιλογές της ζωής είναι διαφορετικές. Έχουν και οι δύο μια μοναξιά. Είναι μόνοι τους μέσα στον κόσμο που τους περιβάλλει».

«Ο Μαθιός είναι ένα “μεγάλο ψάρι”, τα μεγάλα ψάρια τα βγάζεις αργά, οπότε έχουμε όλη τη χρονιά».

Η δουλειά μας είναι δημόσια, αλλά η δημοσιότητα δεν είναι δουλειά μας

«Η δουλειά του ηθοποιού είναι το θέατρο που έχουμε επαφή με το κοινό, μετά έρχεται το σινεμά και η τηλεόραση θέλει να έχεις χρόνο. Ψάχνω πάντα να κάνω κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν είναι αυτοσκοπός η τηλεόραση. Διδάσκω πάρα πολύ και αυτό είναι από τα καλύτερα πράγματα που νιώθω ότι κάνω και δεν θέλω να το χάσω. Η τηλεόραση με έναν τρόπο με περιορίζει σε αυτό. Δεν μπορούσε να βρω το ζύγιασμα των δύο αυτών πραγμάτων. Είχα δεχθεί πρόταση από το “Νησί”, αλλά είχα την πρόταση του Λευτέρη Βογιατζή, οπότε δεν γινόταν»

Δεν ένιωθα ποτέ ότι μου έλειψε κάτι

«Δεν πείνασα ποτέ. Είχα έναν μεγάλο δάσκαλο στα νιάτα μου, πριν ασχοληθώ με τo θέατρο, που μας έλεγε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταπείνωση για τον άνθρωπο που πεινάει. Υπήρξα τρομερά τυχερός, δούλεψα κατευθείαν στο θέατρο. Δεν ένιωθα ποτέ ότι μου έλειψε κάτι. Εντάξει σπίτια δεν έχω κάνει, αλλά…», είπε ο ηθοποιός

Την υποκριτική τη θεωρούσα χόμπι

Μιλώντας για την υποκριτική δήλωσε: «Δεν ήθελα να κάνω θέατρο. Δεν με έπειθε η ιστορία γιατί το θεωρούσα πληκτική δουλειά. Τη θεωρούσα χόμπι. Κάποια στιγμή ο Στάθης Λιβαθινός είχε φέρει τους καθηγητές του από τη Ρωσία και εκεί είδα ότι αυτός είναι ένας δρόμος ζωής και πείστηκα ότι πρέπει να πάω εκεί να το γνωρίσω. Τότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός».

 

 

 

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ