Εισβολέας: «Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip»

Εισβολέας: «Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip»

Ο «Εισβολέας» αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεία και στην κόντρα του με τον Mad Clip, το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Ηλίας Παπανικολός ή αλλιώς «Εισβολέας». Ένας άνθρωπος που έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, μίλησε για τα δύσκολα σχολικά του χρόνια, λόγω της δυσλεξίας, για τον έφηβο γιο του, καθώς και για τη μουσική του και τις εναλλαγές που είχε στο πέρασμα των χρόνων μέχρι την περίοδο της καραντίνας, που απελευθερώθηκε από το «Εισβολέας» και έγινε «Λιάκος».

«Έμεινα επτά χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας. Δεν θεωρώ πρόβλημα τη δυσλεξία, αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθίας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν ν' ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί "φωτιά" και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

 

Παράλληλα, ο «Εισβολέας» αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε ψυχοθεραπεία. «Είπα να μάθω ν' αγαπώ και να εκτιμώ τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπώ». Όσο για την περίοδο της καραντίνα, τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη περίοδο της ζωής του μουσικά, καθώς «απελευθερώθηκα από τον "Εισβολέα" και έγινα ο "Λιάκος". Ο πρώτος πάντα θα με ακολουθεί αλλά θέλω να με φωνάζουν "Λιακο"».

 

 

Mad Clip

Κλείνοντας, ο Ηλίας Παπανικολός μίλησε για τη νέα γενικά των ράπερς, για την άγνωστη κόντρα του με τον Mad Clip, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια στο ραπ-μπέτικο. «Δεν με νοιάζει τόσο ο σεβασμός από τους νέους καλλιτέχνες, αλλά να μπορείς να επικοινωνήσεις σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαστε όλοι άνθρωποι και βλέπουμε τον ίδιο ήλιο. Στην αρχή μας έσκασε λίγο όλο αυτό με την τραπ. Εγώ χαίρομαι για όλα αυτά τα παιδιά. Όλοι πρέπει να έχουμε ευθύνη για το τι λέμε και τι κάνουμε σε αυτή τη ζωή. Ναι μεν προβάλλει σεξισμό αλλά μη ξεχνάμε και το ρεμπέτικο το πολεμούσαν οι αστικοί. Είναι το ίδιο πράγμα… Μπορείς να ακούσεις σε ένα τραπ και ωραίους στίχους. Τα likes και τα views δεν τα πιστεύω.

 

Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι, γιατί όλοι εκεί θα πάμε κάποια στιγμή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Πάλι καλά που τα είχαμε βρει, γιατί θα είχα τύψεις. Είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική και να περνάμε καλά».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ