Ενοχλημένη με τα σχόλια για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία η Ιωάννα Μαλέσκου

«Δεν θέλω να μιλάω γι΄ αυτά. Δεν ορίζουν την προσωπικότητα μου», τόνισε η παρουσιάστρια στον αέρα του Love It.

Το 2013, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε μέρος στα καλλιστεία Miss Κρήτη και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Αναπληρωματικής Miss Κρήτη.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού υπήρξε καλεσμένη σε διάφορες εκπομπές τοπικών δικτύων και δέχτηκε πρόταση από ένα μικρό τοπικό κανάλι για την παρουσίαση μιας εκπομπής με θέμα την γυμναστική.

Τελικά παρουσίασε την εκπομπή και ξεκίνησε δειλά δειλά την καριέρα της στην μικρή οθόνη.

Για αυτή την περίοδο της ζωής της θέλησε να μιλήσει το πρωί της Δευτέρας (11/4) στο Love It.

Όπως ανέφερε, το γεγονός ότι πήγε στα καλλιστεία δεν καθορίζει το ποια είναι σαν άνθρωπος και τόνισε πως δεν της αρέσει να μιλάει για τη συμμετοχή της στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς.

«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου  Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να «χτυπάνε» για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου».

«Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ. Είμαστε πολλά κομμάτια», κατέληξε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ