Εσείς, γνωρίζατε ότι η Άννα Αργυρού σχετίζεται με την Κρήτη;

Η 16χρονη τραγουδίστρια διαγωνίζεται το Σάββατο στον ημιτελικό του Voice

Ακόμη κι αν δεν είστε φανατικοί του Voice, έχετε σίγουρα προσέξει τη 16χρονη Άννα Αργυρού, την ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό τραγουδιού. Η μαθήτρια της Β' Λυκείου που ετοιμάζεται για τον ημιτελικό της διοργάνωσης το Σάββατο κατάγεται από την Κρήτη, μια πληροφορία που γνωρίζουν λίγοι.

Άννα Αργυρού

Πολλοί έχουν μιλήσει για το ταλέντο της Άννας από τη Γλυφάδα, ωστόσο δεν είναι ευρέως γνωστό ότι έχει καταγωγή από την Κρήτη αφού η συνονόματη γιαγιά της Άννα Αργυρού, το γένος Μαυράκη, είναι από την Δαμάστα Ηρακλείου και έχει γράψει στίχους σε Μητροπάνο , Βοσκόπουλο, Πάριο, Τερζή, Κούκα και άλλους καλλιτέχνες. 

Άννα Αργυρού

Η Άννα συμμετέχει στον ημιτελικό ούσα στο team του Σάκη Ρουβά. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για 4 χρόνια. Στη δοκιμασία των Blinds κατάφερε να συγκινήσει όλους τους coaches και έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να μπλοκάρει τον Κωνσταντίνο Αργυρό από τη διεκδίκηση. Εκείνη επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά και πέρασε από τα knockouts και από τα blinds τραγουδώντας Olivia Rodrigo και Adele αντίστοιχα. Στα Cross Battles κέρδισε την προτίμηση του κοινού με την ερμηνεία της στο «Ain’t no other man» της Christina Aguilera.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ