«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Ποιος χαρακτήρας θα «πέθαινε» αν συνεχιζόταν η σειρά

Μια αποκάλυψη για την επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε ο Γιάννης Μπέζος και σίγουρα ουδείς την περίμενε!

Όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ίδιος ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε το οριστικό φινάλε της σειράς του MEGA παρόλο που σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης!

Όμως δεν γνωρίζαμε τον λόγο που ο ηθοποιός ήθελε να σταματήσει η σειρά έως και σήμερα!


Ποιος ήταν αυτός ο λόγος;
«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμιση μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.

Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την «αρρώσταινε» και την «πέθαινε». Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος στη νέα του συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino».

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ