Γερμανού: Η συγγνώμη στον Καλλίρη – Έτσι γράφτηκε το τραγούδι “ο παλιός είναι αλλιώς”

Γερμανού: Η συγγνώμη στον Καλλίρη – Έτσι γράφτηκε το τραγούδι “ο παλιός είναι αλλιώς”

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και slogan.

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση του Θάνου Καλλίρη, ο οποίος εμφανίστηκε το Σάββατο στο Chart Show ερμηνεύοντας το τραγούδι “ο παλιός είναι αλλιώς”. Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και slogan.

Είτε γιατί υιοθετήθηκαν στην καθημερινή «γλώσσα», είτε γιατί γράφτηκαν σαν συνθήματα σε τοίχους, υπάρχουν τραγούδια με στίχους που ο κόσμος έχει κρατήσει στη μνήμη του σαν συνθήματα και μέσα στα χρόνια παραμένουν δυνατά, ηχηρά, επίκαιρα.

Ένα από αυτά ήταν και το ντουέτο του Θάνου Καλλίρη με τον Λάμπη Λιβιεράτο «Ο παλιός είναι αλλιώς». Ο Θάνος Καλλίρης ερμήνευσε το τραγούδι live στη σκηνή του Chart Show.

Στη συνέχεια του σόου, ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για την ιστορία του ντουέτου αυτού, και καθώς εξηγούσε πως προέκυψε, προχώρησε σε μία “πικάντικη” αποκάλυψη που έκανε τους καλεσμένους του Chart Show να “παγώσουν”.

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε πως την περίοδο εκείνη ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε σχέση με την αδελφή του, ενώ κάλεσε την Ναταλία Γερμανού να πει την ιστορία του τραγουδιού.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε έπειτα από 30 χρόνια την ιστορία του τραγουδιού

Η Ναταλία Γερμανού μετά το βίντεο που έπαιξε για την εκπομπή ρώτησε τους συνεργάτες της αν ο Θάνος Καλλίρης είπε την ιστορία πίσω από το τραγούδι.

“Έιπε πώς γράφτηκε αυτό το τραγούδι; Γιατί δεν την ξέρει! Μέχρι σήμερα που θα σας την πω εγώ δεν την ξέρει κανείς την ιστορία” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος 30 χρόνια μετά. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε γιατί όντως ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή να κάνει ντουέτο. Τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη, που τότε όντως είχε ένα φλερτ με την αδελφή του, την Κατερίνα Καλλίρη. Τον στίχο πώς τον εμπνεύστηκα εγώ; Διότι τότε εκείνη την εποχή που εγώ ήμουν με τον Θάνο με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος. Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ…” αποκάλυψε.

“Εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα για ένα διάστημα ενός μηνός. Είπα να την κάνω την κουτσουκέλα ή να μην την κάνω; Τελικά, είπα αχ άστο να μην την κάνω και παρέμεινα πιστή γιατί ο παλιός είναι αλλιώς. Ακούστε τι λέει το τραγούδι, μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός, να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός…” πρόσθεσε.

“Έγραψα ό,τι ζούσα” υπογράμμισε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

“Θάνο μου συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα. Τότε δεν μπορούσα να στο πω, δεν θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι” είπε.

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ