Γιάννης Μπέζος: Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων

Newsroom
Newsroom

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του τον φωνάζουν πολλές φορές “πατέρα”, κάτι που του συμβαίνει από νεαρή ηλικία.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για ακόμη μία φορά, από τον Γιάννη Μπέζο. Ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Γεια σου” και τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για το θέατρο και την τηλεόραση, για τα χρήματα, τη γνώμη των γύρω του και την κόρη του.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του τον φωνάζουν πολλές φορές “πατέρα”, κάτι που του συμβαίνει από νεαρή ηλικία. Ωστόσο, ανέφερε πως αποφεύγει να δίνει συμβουλές γενικά, καθώς οι άνθρωποι δεν τις ακούνε και τις βαριούνται.


Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του επιλογή να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους κάποιες επιτυχημένες σειρές στις οποίες συμμετείχε, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον για νέα σεζόν.
“Έχω σταματήσει τρεις σειρές, το “Ευτυχισμένοι μαζί”, το “Άκρως οικογενειακόν” και το “Της Ελλάδος τα παιδιά”, επειδή κάποια στιγμή, δεν έπρεπε να συνεχίσουν. Διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε Πολλοί είπαν ότι είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής, που δεν σκέφτομαι τους άλλους. Το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου, αυτό έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στον “αέρα””, είπε.

Τέλος ανάφερε ότι “η γνώμη ανθρώπων που εκτιμώ με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων”.
 
 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ