H Τάμτα «μεταμορφώθηκε» σε Μαρία Κάλλας
Η τραγουδίστρια αγαπάει τις αλλαγές στην εμφάνισή της.
Η Τάμτα μεταμορφώθηκε σε Μαρία Κάλλας για τις ανάγκες του περιοδικού Grace. Το περιοδικό που κυκλοφορεί μαζί με το Βήμα, θα έχει τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα ως μία ωδή στην κομψότητα.
Η Τάμτα, η μία από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες των εξωφύλλων, που αγαπάει τις αλλαγές στην εμφάνισή της, έγινε για λίγο η Μαρία Κάλλας.
Backstage πλάνα από την προετοιμασία για τη φωτογράφιση εξασφάλισε το Mega Καλημέρα.
Παρασκήνια
Στο βίντεο, η Τάμτα καταγράφεται κατά την προετοιμασία της για τη φωτογράφιση, στη διάρκεια του μακιγιάζ, με ομάδα ειδικών να επιμελούνται όλες τις λεπτομέρειες και να τη «μεταμορφώνουν» σταδιακά στην κορυφαία σοπράνο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», το νέο περιοδικό θα κυκλοφορήσει με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα, σε ένα εκ των οποίων θα πρωταγωνιστεί η δημοφιλής τραγουδίστρια ως Μαρία Κάλλας.
- H Αντζελίνα Τζολί παραδέχεται ότι «δεν θα ήταν ηθοποιός σήμερα»
- «Back to Black»: H βιογραφική ταινία για την Έιμι Γουάινχαουζ κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2024
- Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ επικύρωσαν τη συμφωνία που βάζει τέλος στην απεργία τους
