Χάρης Βαρθακούρης: Είσαι φυλακισμένος σε μία εκπομπή σαν το Big Brother

Χάρης Βαρθακούρης: Είσαι φυλακισμένος σε μία εκπομπή σαν το Big Brother

H παρουσιάστρια του Alpha ρώτησε τον τραγουδιστή που έχει υπάρξει και παρουσιαστής, τι θα του άρεσε να κάνει στην τηλεόραση.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κάθισε την Κυριακή στον καναπέ της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” και παραχώρησε συνέντευξη στην Ναταλία Γερμανού. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια του Alpha ρώτησε τον τραγουδιστή που έχει υπάρξει και παρουσιαστής, τι θα του άρεσε να κάνει στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης της απάντησε: “Xωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, έχω καταλήξει ότι αυτό το οποίο αρχικά σνόμπαρα, που ήταν η κλεισούρα του να είμαι κριτής, ότι είναι κρίμα, όπως μου έχουν πει σε μηνύματα που έχω λάβει, ένας ταλαντούχος άνθρωπος να μην είναι κριτής και να είναι άλλοι”.

Και συμπλήρωσε: “Θα μπορούσα να κάνω πράγματα που θα έχουν το στοιχείο της ελευθερίας του λόγου, διότι το να μου δώσεις το Big Brother, το οποίο στην τελική δεν μου επιτρέπει να είμαι ετοιμόλογος ή να είμαι χιουμορίστας, γιατί τελικά οφείλω να είμαι ακίνητος επί τέσσερις ώρες. Πολύ συγκεκριμένο φορμάτ που δεν μου επέτρεπε να κάνω χιούμορ με τους παίκτες για να μην φανεί ότι κάποιον τον συμπαθώ περισσότερο ή κάνω πλάκα. Άρα στην ουσία είσαι φυλακισμένος σε μια εκπομπή σαν το Big Brother, να ακολουθείς γραμμή που έρχεται άνωθεν, χωρίς να το λέω με την κακή έννοια, αλλά γιατί έτσι είναι το κόνσεπτ».

«Μετά είπα να κάνω την εκπομπή με την γυναίκα μου. Όταν το 80% των θεμάτων είναι τα ριάλιτι ή το τι φόρεσε η Ναταλία Γερμανού όταν βγήκε, αδιαφορώ. Αδιαφορώ για τα ριάλιτι, δεν τα βλέπω».

«Εξού όμως και είχα το άλλοθι στο μυαλό μου ότι έχω 25 λεπτά δικά μου για να τραγουδήσω. Εγώ πήγα, λοιπόν, στο «Σου Κου Family» ξέροντας ότι έχω ένα καθαρά δικό μου στιγμιότυπο στο οποίο φωνάζω φίλους τραγουδιστές να τραγουδήσουμε ζωντανά και είπα ‘άρα δικαιολογείται ο μισθός μου’» πρόσθεσε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ