Χώρισε η Τζούλια Νόβα μετά από 12 χρόνια σχέσης

Χώρισε η Τζούλια Νόβα μετά από 12 χρόνια σχέσης

Δηλώνει πλέον ελεύθερη και ωραία

Μετά από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά οδηγήθηκε στο χωρισμό. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της».

Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια. Συγκατοικούσαν και μάλιστα φέτος ετοιμάζονταν και για τον γάμο τους, είχε διαλέξει νυφικό, είχε κάνει πρόβα αλλά λόγω κορωνοϊού ο γάμος αναβλήθηκε.

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ