Η επική ατάκα από γυναίκα στον Δημήτρη Λάλο: "Εσύ είσαι ο κρητικός έρωτας;"

Η επική ατάκα από γυναίκα στον Δημήτρη Λάλο: "Εσύ είσαι ο κρητικός έρωτας;"

"Με αγαπάει πάρα πολύ η Κρήτη, με περιμένουν πώς και τι να πάω " λέει ο ίδιος

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ βρέθηκε ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα επικό σκηνικό.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις θαυμασμού, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά, ξεχωρίζοντας μάλιστα ένα συγκεκριμένο σπαρταριστό περιστατικό!

Ο ηθοποιός απαντώντας στο αν η εξωτερική εμφάνιση καθορίζει την πορεία ενός ηθοποιού είπε: «Πιστεύω πως η ομορφιά είναι διαφορετικό πράγμα από τη γοητεία. Η προσωπικότητα είναι αυτή που φέρνει την ομορφιά, το κάλλος. Το τι είμαστε είναι ένα χωράφι που θέλει κάθε μέρα όργωμα και αν δουλέψεις το μέσα σου είσαι και όμορφος, ευπαρουσίαστος. Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται ένα ωραίο πρόσωπο και του αρκεί αυτό. Για τον εαυτό μου δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφος, δεν έχω μεγαλώσει με το να μου λένε ότι είμαι όμορφος».

Δημήτρης Λάλος: Η επική ατακά γυναίκας Ρομά

«Οι εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνω τώρα είναι από όλο το φάσμα, γυναίκες, άντρες, παιδιά. Είχα συναντήσει μια γυναίκα Ρομά κάποια στιγμή και μου λέει εσύ είσαι ο Κρητικός έρωτας; Αυτό ήταν το πιο ωραίο που έχω ακούσει», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Λάλος. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ