Η Εύη Δρούτσα κατακεραυνώνει την τραπ: «Έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα»

Η Εύη Δρούτσα κατακεραυνώνει την τραπ: «Έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα»
Newsroom
Newsroom

"Καταπέλτης" η Εύη Δρούτσα για το ρεύμα της τραπ μουσικής!

Την Εύη Δρούτσα φιλοξένησε η Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής Open Weekend το Σάββατο. Η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τραπ μουσική και το κίνημα metoo.

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ραπ μουσική μού άρεσε αν και τώρα έχει πάει λίγο στην άκρη και έχω κάνει τραγούδια που είχαν μέσα και ραπ στοιχεία. Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα! Διότι τα νέα παιδιά ακούν ανθρώπους να μιλάνε για πιστόλια,  ακούν ανθρώπους να μιλάνε για ξύλο. Η μουσική πρέπει να έχει και μια ευγένεια μέσα της. Εγώ όταν γράφω έναν στίχο σκέφτομαι τον άνθρωπο που θα κάτσει να το ακούσει τι μπορεί να περνάει».

«Νομίζω ότι η εποχή μας έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Ακούν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά. Δεν είναι τα παιδιά που όπως ήμασταν εμείς σε άλλες εποχές. Νιώθαμε Πάσχα, νιώθαμε Χριστούγεννα, νιώθαμε Απόκριες. Τώρα δεν νιώθουν τίποτα, δεν ξέρουν τι υπάρχει και νιώθουν μόνο βία».

«Ακόμα και το metoo το ακούνε και το έχουν παρομοιάσει με πιστόλια! Δηλαδή κάτσε, πες στον κόσμο και στο κοινό που σε ακούει τι είναι ακριβώς το metoo και που πρέπει να ζητάνε βοήθεια» πρόσθεσε, επίσης, η Εύη Δρούτσα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

Πηγή: zappit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ