Χρήστος Βασιλόπουλος: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα»

 Χρήστος Βασιλόπουλος: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα»
Newsroom
Newsroom

Καλεσμένος στην παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα, με σκοπό να δείξει στον γιο του, που είμαι μόλις 2 ετών την χώρα μας. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο ηθοποιός και σχολίασε πως βιώνει τη πατρότητα: «Είναι το terrible two, που λένε. Που σκέφτεται, που έχει ενέργεια, θέλει να κάνει τα πάντα, θέλει να δει, θέλει να σηκώσει το ποτήρι, να ρίξει το νερό κάτω…».

«Θέλω να είμαι συνέχεια εκεί, ίσως να μην δουλεύω τόσο όσο δούλευα. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί αφιερώνω χρόνο και αγάπη στο παιδί μου. Πιστεύω αυτό χρειάζεται. Η πατρότητα είναι γεμάτη προκλήσεις και είναι ένας δρόμος που σε βγάζει από αυτά που ήξερες, οπότε δεν υπάρχεις πια εσύ. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που είναι ηθοποιός, παρουσιαστής να αποβάλει εντελώς αυτό το κομμάτι του», πρόσθεσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την πατρότητα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, μίλησε για τον γιο του, Απόλλωνα, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα, μιας και εν μέσω πανδημίας, δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν. Ο ηθοποιός δήλωσε πως μιλάει στον γιο του μόνο στα ελληνικά και ήδη από την ηλικία των δύο ετών είναι δίγλωσσος.

Σχετικά με το εάν επιθυμεί να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, ο ηθοποιός τόνισε: «Προς το παρόν δεν σκοπεύω να γυρίσω στην Ελλάδα. Έρχομαι για κάποια πρότζεκτ που έχουν γυρίσματα εδώ, είναι ελληνικά και ξένα. Θέλω να γυρίσω».

Ο ηθοποιός μετράει παραπάνω από μία δεκαετία, που εργάζεται στην Αμερική και ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία και τη ζωή του στις ΗΠΑ. «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Υπάρχουν παράγοντες που θα πρέπει αν είναι την ίδια στιγμή στο σωστό σημείο, όπως το να δουλεύεις αρκετό χρόνο και να είσαι καλός ηθοποιός, να έχεις γνωριμίες και τύχη. Αν συμβούν όλα αυτά την κατάλληλη στιγμή πιστεύω μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα», είπε. «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει κατά καιρούς στην Αμερική, απλά δεν μένουν τόσο καιρό. Αυτή είναι η διαφορά», σημείωσε.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, ποτέ δεν ένιωσε ρατσισμό για την καταγωγή του. Αντιθέτως, εκείνο που τον εντυπωσίασε ήταν η αγάπη των Αμερικανών για την Ελλάδα. «Δεν ένιωσα ρατσισμό, γιατί στην Αμερική όλοι λατρεύουν την Ελλάδα, τους Έλληνες και το ελληνικό φαγητό. Η Ελλάδα είναι στις top 3 επιλογές για διακοπές και θεωρούν ότι είμαστε κάτι πολύ εξωτικό. Αν ζούσα πριν από 70 χρόνια που υπήρχε μεγάλο μεταναστευτικό κύμα στην Αμερική από την Ελλάδα ίσως να μην σου έλεγα το ίδιο», τόνισε.

«Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ρατσισμό, τύπου «είσαι Έλληνας, δεν σε θέλουμε». Νιώθω μία τεράστια αγάπη και σεβασμό για την Ελλάδα, τον πολιτισμό μας και τον πλούτο που έχει δώσει στον κόσμο μέχρι σήμερα», δήλωσε κλείνοντας.

 

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ