Η ιστορία και τα οφέλη του Φυστικιού Αιγίνης

Σημαντική η διατροφική και θρεπτική αξία του ... εθιστικού ξηρού καρπού

Στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «Π.Ο.Π. Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και μας «ταξιδεύει» στην ιστορία του εκάστοτε υλικού. Παίρνοντας ως βάση το φυστίκι, μας μεταφέρει στο υπέροχο νησί του Αργοσαρωνικού, την Αίγινα και μαζί με τον Κλινικό Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκο αναλύουν την διατροφική και θρεπτική αξία του... εθιστικού αυτού ξηρού καρπού!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ