Η Ρένα Μόρφη θα γίνει μαμά

Η Ρένα Μόρφη θα γίνει μαμά

Γνωστή και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σούλη Ανατολή, που χρησιμοποιούσε η γιαγιά της όταν ήταν τραγουδίστρια τη δεκαετία του ’50

Η Ρένα Μόρφη θα γίνει μαμά! Η ερμηνεύτρια και συμπαρουσιάστρια του Νίκου Πορτοκάλογλου στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μουσικό κουτί» βρίσκεται περίπου στα μισά της εγκυμοσύνης της και δύσκολα μπορεί πλέον να κρύψει το πιο ευχάριστο γεγονός της ζωής της.

Η γνωστή και με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Σούλη Ανατολή, που χρησιμοποιούσε η γιαγιά της όταν ήταν τραγουδίστρια τη δεκαετία του ’50, στη γενέτειρά της, τον Βόλο, περιμένει πώς και πώς να κρατήσει αγκαλιά τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Ορέστη Φαληρέα, ιδρυτή των Imam Baildi, του συγκροτήματος χάρη στο οποίο γνωρίστηκε το ζευγάρι.

Η Ρ. Μόρφη ήταν η «φωνή» του συγκροτήματος και κάπως έτσι ξεκίνησε και το ειδύλλιο με τον κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερο Ορέστη. Οι δυο τους, ωστόσο, είναι τόσο χαμηλών τόνων, που δύσκολα εξωτερικεύουν το οτιδήποτε για τη σχέση και τον γάμο τους. Έτσι, είχαν καταφέρει να κρατήσουν για αρκετούς μήνες κρυφό το γεγονός ότι παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι έκανε το πιο σημαντικό βήμα του κοινού βίου του πριν από περίπου δύο χρόνια, στην Κούβα: «Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το "Δεν έχει δρόμο να διαβώ"; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμου Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα», είχε δηλώσει σχετικά. Ο σύζυγός της είναι και ο παραγωγός της, παρόλο που δεν είναι πια στους Imam Baildi γιατί θέλησε να κάνει σόλο καριέρα. Επίσης, μέχρι στιγμής, η Ρ. Μόρφη συνεχίζει να εργάζεται και να συμμετέχει στα γυρίσματα της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ1.


Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ