Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για το Happy Day: «Το ραντεβού είναι στις 8 νταν»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για το Happy Day: «Το ραντεβού είναι στις 8 νταν»

Όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή όσα ακούγονται για την άφιξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πληροφορίες, δημοσιεύματα, φήμες… θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να επιστρέφει του χρόνου στον Alpha. Μάλιστα, λέγεται πως η εκπομπή της θα ξεκινά στις 10:00, κάτι που σαφώς θα επηρεάσει το Happy Day -αν συμβεί- για το οποίο λέγεται ότι θα ξεκινάει νωρίτερα, 07:00 ή 07:30. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα…

«Θα ξεκινάει η εκπομπή 07:30; Θα σου πω κάτι με την αγάπη που σου έχω, μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι ένα: στις 8 νταν! Πίστεψέ με, κι εγώ βιολογικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ούτε ένα λεπτό νωρίτερα. Με τρία παιδιά πώς να τα καταφέρεις. 8 η ώρα είναι πάντα το ραντεβού του Happy Day και χαίρομαι πάρα πολύ που πάντα είστε τόσο συνεπείς σε αυτό. Κώστα μου για πάρτη σου, γι’ αυτό που είπες, μην το πάω και 08:15!», είπε ξεκάθαρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όποιοι κατάλαβαν… κατάλαβαν.

Να σημειώσουμε πως πληροφορίες αναφέρουν πως η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha. Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή στο κανάλι μετά από 5 χρόνια.

 

Δείτε επίσης

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη η Κατερίνα Καινούργιου;

Πηγή: zappit.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ