Κιμαδόπιτα με βουτυρένιο κανταΐφι και ψητές μελιτζάνες

Συνταγή: 150 γρ βούτυρο αγελάδας, 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο, 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μεσαίο κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κ.σ. πελτέ τομάτας, 1/2 γλ. γλυκό ή κόκκινο κρασί, 500 γρ. σάλτσα τομάντας, 250 γρ. ζωμό λαχανικών, ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό, 6-8 μελιτζάνες, 400 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα, αλάτι/πιπέρι 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ