Το κόλπο μιας μητέρας για να μη σπαταλούν άσκοπα το χαρτί υγείας τα παιδιά της

 Το κόλπο μιας μητέρας για να μη σπαταλούν άσκοπα το χαρτί υγείας τα παιδιά της

Η μητέρα μοιράστηκε το κόλπο της, κάνοντας πολλούς άλλους γονείς να πανηγυρίσουν

Καραντίνα και παιδιά στο σπίτι; Μήπως τελειώνει και σε εσάς πιο γρήγορα το χαρτί υγείας;

Μια μητέρα από την Αυστραλία όμως έχει τη λύση και μοιράστηκε το κόλπο της, κάνοντας πολλούς άλλους γονείς να πανηγυρίσουν.

Τι ακριβώς κάνει; Πιέζει το ρολό πριν το βάλει στη θήκη, κάτι που καθιστά πιο δύσκολο για να γυρίσει, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να τραβήξουν ανεξέλεγκτα, σπαταλώντας άσκοπα χαρτί υγείας.

1

«Παιδιά σε τηλεκπαίδευση; Μήπως το χαρτί υγείας τελειώνει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως;», έγραψε στην ανάρτησή της στο Facebook, προτού δείξει πώς το βάζει η ίδια στην θήκη.

«Αυτό θα ήταν τέλειο για εμάς, η κόρη μου τραβά πάρα πολύ χαρτί και μετά με φωνάζει γιατί έχει βγάλει πολύ», έγραψε μια μητέρα. Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο κόλπο δεν εμποδίζει μόνο τα παιδιά από τη σπάταλη χρήση. «Θα το κάνω για τον σύντροφό μου», έγραψε κάποια, με μία άλλη να προσθέτει: «Θα το κάνω για τον άντρα μου. Ακούω το χαρτί να τρέχει και νευριάζω».

Κάποιοι διαφώνησαν με το κόλπο: «Αυτό είναι διαβολικό», έγραψε μια μητέρα. «Δεν θα δούλευε με τα παιδιά μου, θα συνέχιζαν να τραβάνε χαρτί υγείας», είπε μια γυναίκα. Αλλοι, πάλι, το βρήκαν εκπληκτικό: «Μέχρι τώρα το έβαζα σε ένα σημείο ώστε να μην το φτάνουν, οπότε έπρεπε να με φωνάξουν για να τους δώσω», έγραψε μια γυναίκα. «Σχεδιάζω μια γραμμή στον τοίχο, 3-4 πλακάκια πιο κάτω, είναι μια εύκολη μέτρηση για όλους», ανέφερε μία άλλη.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ