Λ. Κακούρης: Τα τελευταία επεισόδια θα βαφτούν «κόκκινα»

Καθ’ όλα αποκαλυπτικός ο Λεωνίδας Κακούρης στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Λεωνίδας Κακούρης για το τέλος του β’ κύκλου στις “Άγριες Μέλισσες” καθώς και την συνέχιση του Δούκα Σεβαστού στο Διαφάνι. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός πρωταγωνιστής ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι θα… χυθεί αίμα στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Θα ξαναβάψει ο Δούκας τα χέρια του με αίμα στις Άγριες Μέλισσες; «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή», λέει ο Λεωνίδας Κακούρης.

Θα είναι αιματοβαμμένο το κλείσιμο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες; «Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές, χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία», κατέληξε ο Λεωνίδας Κακούρης

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ