Μαρία Ναυπλιώτου - Ζέτα Δούκα: Διακοπές στην covid free Αστυπάλαια

Μαρία Ναυπλιώτου - Ζέτα Δούκα: Διακοπές στην covid free Αστυπάλαια

Αχώριστες οι δύο ηθοποιοί επισκέφτηκαν κάθε γωνιά του νησιού

Τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές στην όμορφη και covid free Αστυπάλαια έκαναν οι δύο κολλητές Ζέτα Δούκα και Μαρία Ναυπλιώτου. Οι δύο ηθοποιοί είχαν στην παρέα τους και άλλες δυο φίλες τους. Οι τέσσερις γυναίκες ταξίδεψαν στο νησί, απόλαυσαν όλες τις ομορφιές του και μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram ενημέρωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους. Τόσο η Μαρία όσο και η Ζέτα πόζαραν στο φακό αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου

«Γύρω στα τέλη Μαΐου η φίλη μου Ζέτα Δούκα, μου ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Εκτός από την γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένα ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας. Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας, σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά. Η φιλοξενία τους, υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά!
Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι, για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία.

Τα καταλύματα, τα εστιατόρια, οι υπηρεσίες κάθε είδους, αποπνέουν υψηλή αισθητική, αρχοντιά και ευγένεια.

Μαζί με όλα αυτά, δένονται μαζί σου και σε κάνουν και σένα, να δημιουργείς δεσμούς και φεύγοντας, ξέρεις ότι έχεις κάνει καινούριους φίλους.
Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι», έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου στο κείμενο που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ