Μπελάδες για τον Νταν Μπράουν: Οι ερωμένες, τα δώρα και η αγωγή από την πρώην σύζυγό του

Μπελάδες για τον Νταν Μπράουν: Οι ερωμένες, τα δώρα και η αγωγή από την πρώην σύζυγό του

Ο διάσημος συγγραφέας Νταν Μπράουν ζούσε διπλή ζωή κατά τη διάρκεια του γάμου του σύμφωνα με τα όσα του καταλογίζει σε αγωγή που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του Μπλάιθ Μπράουν.

Η 68χρονη κατηγορεί τον συγγραφέα ότι δεν της ήταν πιστός κατά τη διάρκεια του γάμου τους και πως είχε τουλάχιστον τέσσερις ερωμένες, συμπεριλαμβανομένης μίας εκπαιδεύτριας αλόγων από την Ολλανδία στην οποία μάλιστα έκανε πανάκριβα δώρα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην αγωγή της, ο 56χρονος συγγραφέας δώρισε στην Ολλανδέζα ερωμένη του ένα άλογο αξίας 345.000 δολαρίων, όχημα για τη μεταφορά του αλόγου, καινούργιο αυτοκίνητο και κάλυψε το κόστος της ανακαίνισης του σπιτιού της.

Η Μπλάιθ Μπράουν, ζωγράφος, ιστορικός τέχνης και συνεργάτης του παγκοσμίου φήμης συγγραφέα στα βιβλία του, τον κατηγορεί ότι της έκρυβε τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια μεταξύ των οποίων μία τηλεοπτική σειρά και ένα βιβλίο για παιδιά τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.

Η 68χρονη πληροφορήθηκε για την “άστατη” ζωή του συζύγου της μετά το διαζύγιο τους , το 2019 έπειτα από 21 χρόνια γάμου.

“Ο Νταν ζούσε μία παροιμιώδη ζωή, μέσα στο ψέμα, τουλάχιστον τα τελευταία έξι χρόνια”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Μπλάιθ Μπράουν.

Πηγή ΦΩΤΟ: E. Charbonneau / WireImage for Sony Pictures-Los Angeles

Πηγή: dailymail.co.uk

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ