Μυστική συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς για την ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας
Η ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη φάση των νοκ άουτ αγώνων
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδωσε μια μυστική συναυλία για την ομάδα της Αγγλίας πριν από τον αγώνα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, το Σάββατο (10.12.22) και ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κανόνισε η ομάδα να συναντήσει έναν ειδικό επισκέπτη για να διατηρήσει τη διάθεσή της ανεβασμένη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph, ο Γουίλιαμς έδωσε μία ειδική συναυλία για τους παίκτες και τα μέλη της αγγλικής αποστολής στο Κατάρ.
Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Κατάρ για μία συναυλία στο Doha Golf Club και προηγουμένως υπερασπίστηκε την απόφασή του να παίξει στη χώρα παρά τη στάση που κρατάει για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας και τη μεταχείριση των μεταναστών εργαζομένων που κατασκεύασαν τα στάδια για το τουρνουά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τίνα Τάρνερ: Ο γιος της Ρόνι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του
- Ο Έλτον Τζον αποχαιρετά το Twitter – Το μήνυμά του για την πολιτική του Έλον Μασκ
- BBC για το ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν»: Ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε
