Νέος χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Newsroom
Newsroom

Τι έχει συμβεί;

Έντονη είναι τις τελευταίες ώρες η φημολογία που θέλει τη Μαρία Λουίζα Βούρου να βρίσκεται σε φάση χωρισμού με τον Γιάννη Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, διατηρώντας άριστες σχέσεις μιας και δεν θα επιθυμούσαν ποτέ να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα.

Το unfollow στο instagram φουντώνει τις φήμες χωρισμού

Η παρουσιάστρια έπαψε να ακολουθεί τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος διατηρεί το προφίλ «papa.yia» Μέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τον γάμο τους.

μαρία λουίζα βούρου

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μαρία Λουΐζα Βούρου ο Γιάννης Παπαγεωργίου συνεχίζουν να μοιράζονται χρόνο για χάρη του γιου τους, ενώ και οι δυο τους έχουν επικεντρωθεί παράλληλα στα επαγγελματικά τους, μέχρι να πάρουν και την τελική απόφαση για τον γάμο τους.

Τον Ιούλιο του 2021 η Μαρία Λουΐζα Βούρου είχε μοιραστεί, μέσω instagram την θλίψη της για την απώλεια του πατριού της.

«Αν κάτι έμαθα μέσα από τον πόνο που νιώθω για το χαμο του αγαπημένου μου πατέρα είναι πως πρέπει να ζεις και να αγαπάς την κάθε στιγμή με τον σύντροφο σου, με το παιδί σου, με τους γονείς σου, τους φίλους σου. Είμαστε ‘περαστικοί’ από αυτόν τον κόσμο ας φροντίσουμε το χρόνο που έχουμε να δείχνουμε αγάπη… μόνο αγάπη…» είχε γράψει δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ