Ο Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει γαλοπούλα του κυνηγού!

Newsroom
Newsroom

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο

Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Παπακώστας στην κουζίνα της «Ελένης».

Υλικά
1.5 κιλό στήθος γαλοπούλα αλεύρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κούπα λευκό κρασί 1 κονσέρβα τομάτα αποφλοιωμένη 2 κοτσάνια δενδρολίβανο 1 δαφνόφυλλο Μαϊντανό


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ