Ο Λευτέρης Σουλτάτος “ασπίδα” στην επίθεση που δέχτηκε η Βάσω Λασκαράκη

Ο ίδιος υπερασπίστηκε τη σύζυγο του και με ένα κείμενο στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Η Βάσω Λασκαράκη δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων στον λογαριασμό της στο Instagram όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία με δύο κουταβάκια που γέννησε ο σκύλος της οικογένειας. Οι χρήστες στην πλειοψηφία τους την κατηγορούν γιατί δεν είχε στειρώσει το κατοικίδιό της αλλά και γιατί το έβαλε να ζευγαρώσει από τη στιγμή που υπάρχουν αδέσποτα.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος υπερασπίστηκε την σύζυγό του και με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

“Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι, αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων, τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε”, έγραψε αρχικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Και πρόσθεσε: “Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ